Μήνυμα από τη Διεύθυνση της «Προοπτικής»

«Καλοί είναι οι γονείς που γεννούν πολλά παιδιά και γίνονται πολύτεκνοι, αλλά καλύτεροι είναι οι σωστοί εκπαιδευτικοί που αναγεννούν του κόσμου τα παιδιά και γίνονται υπέρ-υπέρ-πολύτεκνοι! » π. Παΐσιος

Κάπως έτσι, είναι αλήθεια, νιώθουμε όλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί που αγωνιζόμαστε και αγωνιούμε, προκειμένου όλοι εσείς, τα παιδιά μας, (γιατί έτσι σας νιώθουμε) να πετύχετε τους στόχους σας και να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.
To φροντιστήριο  «Π Ρ Ο Ο Π Τ Ι Κ Η»  ιδρύθηκε το 1996  με όραμα την παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στους μαθητές της Πιερίας. Με την ποιοτική διδασκαλία, την αγάπη για τα παιδιά, το πάθος για τη δουλειά μας, τη δημιουργικότητα και πάνω απ΄ όλα  την πολύχρονη εμπειρία, δημιουργούμε τις  προϋποθέσεις μάθησης που απαιτεί η σύγχρονη  κοινωνία.
Επενδύουμε στο μαθητή, που ονειρεύεται μια  ανθρωποκεντρική εκπαίδευση, ικανή να φέρει όχι μόνο προσωπική αλλά και κοινωνική αλλαγή. Η σταθερά ανοδική μας πορεία και η πρωτοπορία των μαθητών μας στις υψηλόβαθμες σχολές, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να θέτουμε τον πήχη του ανταγωνισμού ακόμη πιο ψηλά. Εξάλλου η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας.
Με αφορμή την τωρινή επικοινωνία μας θέλουμε πρώτα απ’ όλα να συγχαρούμε όλους εσάς που αριστεύσατε και περάσατε το κατώφλι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να υποσχεθούμε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας (όπως άλλωστε το κάναμε μέχρι τώρα).
Νιώθουμε υπερήφανοι για σας. Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και ένα μέλλον γεμάτο διακρίσεις και επαίνους, γιατί το αξίζετε.
Κλείνοντας θέλουμε να ευχηθούμε και σ’ εσάς, που θα επιλέξετε μέλλον με ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και να ξέρετε ότι στον αγώνα που δίνετε δεν είστε μόνοι σας. Είμαστε διατεθειμένοι να μοιραστούμε τα άγχη και τις αγωνίες σας, όπως το κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια. Συνεχίστε την προσπάθεια μ’ όλο το πάθος και τη δύναμη που διαθέτετε, για να πετύχετε όλα εκείνα τα όμορφα πράγματα που ονειρευτήκατε. Και να ξέρετε ότι κανένα μεγάλο επίτευγμα δεν είναι δυνατό χωρίς πάθος.
«Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην» Μέγας Αλέξανδρος. Νιώθουμε πολύ μικροί να ισχυριστούμε κάτι τέτοιο, άλλα είμαστε σίγουρα διατεθειμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στον αγώνα που ξεκινάτε.

Αθ. Καραμανίδου – Αλ. Καραβέργος – Κ. Πούλιος

Share
      Εορτολόγιο
      Πρωτοσέλιδα εφημερίδων
      Online χρήστες